• KLANTENSERVICE NEDERLAND

    0850 290 264

  • KLANTENSERVICE BELGIË

    078 48 62 65

Binnenkort lanceren wij onze vernieuwde site met veel verrassende opties!

Autoreparatie

Autoreparatie

Autoreparatie in Geleen, reparatie en onderhoud  van elk automerk

Heeft uw auto een reparatie nodig? Er is niks vervelender dan een kapotte auto. Hier kunnen wij u bij  u perfect mee helpen. Wij helpen u zo snel mogelijk weer op de weg. Laat daarom uw auto repareren door ons personeel.

Bij TurboCenter Zuyd in Geleen kunt u terecht met elk automerk. Wij geven van te voren een gedetailleerde raming van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

TurboCenter Zuyd in Geleen heeft 30 jaar ervaring met autoreparaties. In onze moderne garage kunnen wij uw auto in detail analyseren. Dankzij een efficiëntie manier van werken kunnen wij een snelle en goedkope autoreparatie bieden.

Het adres voor elke autoreparatie in Geleen

TurboCenter Zuyd in Geleen is uw betrouwbare autobedrijf voor autoreparaties. Onze garage bevindt zich op de Groenseykerstraat 10-10A  6161 SG GELEEN. Onze garage is voor elke autoreparatie in Geleen en omstreken eenvoudig te bereiken. Bovendien beschikken we over genoeg parkeerruimte bij de garage zodat u ook voor een onverwachte autoreparatie in Geleen kunt langskomen.

Informatie over autoreparatie in Geleen

Bij autoreparatie kunnen de monteurs reparaties uitvoeren aan uw banden, airco of software. Verder kan de accu of distributieriem worden vervangen een turbo. Bezit u een oldtimer, dan zijn er ook autobedrijven die oldtimer herstel tot hun diensten rekenen. Het repareren van uw banden is in sommige gevallen mogelijk wanneer u een lekke band heeft opgelopen. Wanneer dit niet het geval is dan moet de band worden vervangen.

Wat voor reparaties kunnen wij voor u uitvoeren?

Bij TurboCenter Zuyd in Geleen kunt u terecht voor allerlei verschillende reparaties. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig op de weg kan. Wij kunnen zowel grote als kleine reparaties voor u doen. Van een kleine reparatie van een kapotte lamp, lekkende uitlaat of een trillend stuur. Tot grotere reparaties zoals een versleten koppeling of lekke koppakking is TurboCenter Zuyd voor u de oplossing.

Bij ons hoeft u niet alleen terecht voor reparaties maar ook voor autogereedschappen, onderdelen, uitlaten, banden, roetfilters, schokdempers en uiteraard turboladers. Daarnaast zijn we er trots op dat we al 30 jaar ervaring hebben in autoreparaties.