• KLANTENSERVICE NEDERLAND

    0850 290 264

  • KLANTENSERVICE BELGIË

    078 48 62 65

Binnenkort lanceren wij onze vernieuwde site met veel verrassende opties!

Turbo Service

Turbo Service

Turbo kopen bij de turbo specialist​!

Een kapotte turbo is nooit leuk, bijna iedereen zal er wel eens mee te maken hebben gehad. Wij als turbo specialist zijn niet alleen uw garage voor turbo vervanging, wij bieden ook een goede service en klantvriendelijkheid.

Wij hebben een grote voorraad van turboladers, turboladers voor alle automerken en modellen. TurboCenter Zuyd is de turbo leverancier van de regio. Maar ook in heel België en Nederland leveren wij turboladers.

 

Turbo laten vervangen door de turbo specialist​!

Wij vervangen de turbo van alle automerken benzine en diesel motoren, personenauto of bedrijfsauto.

Is de turbo van uw auto defect? Maakt lawaai, heeft een hoog olieverbruik of heeft overmatige rookontwikkeling? Bij het vervangen van een turbo van komt veel bij kijken, gelukkig zijn wij gespecialiseerd hierin. Door onze expertise op het gebied van turboladers en onze efficiënte werkwijze kunnen wij de turbo van uw auto voordelig vervangen! Na vervanging van de turbolader door TurboCenter Zuyd bent u verzekerd van 2 jaar garantie op de turbo.

Bij ons geldt, afspraak is afspraak, u betaalt nooit meer dan vooraf afgesproken. Extra werkzaamheden worden altijd vooraf overlegd (geen overleg? geen rekening!).

 

Turbo Revisie door TurboCenter Zuyd

Als het gaat om revisie van turbo’s staat kwaliteit voorop bij TurboCenter Zuyd. In onze moderne werkplaatsen werken we volgens de laatste fabrieksspecificaties en maken we gebruik van geavanceerde technieken. Ook investeren we continu in de kennis van onze medewerkers.

Elke gereviseerde turbo wordt door ons gecontroleerd aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen voordat hij aan een tweede leven begint. De revisie-turbo’s die door ons zijn gereviseerd evenaren daardoor de kwaliteit van een nieuwe turbo, of zijn zelfs beter.

Revisie van turbo’s : zo verloopt het proces

Ons revisieproces bestaat uit zes onderdelen: demontage, keuring, reinigen, montage, balanceren en eindcontrole. Het balanceren is één van de belangrijkste stappen bij een turbo-revisie. Want een turbo draait tegenwoordig meer dan 230.000 toeren per minuut en iedere vorm van onbalans leidt op termijn of per direct tot grote schade in de turbo. Revisie begint daarom bij balanceren.

TurboCenter Zuyd is de specialist in verkoop, revisie en vervanging van turboladers.