• KLANTENSERVICE NEDERLAND

    0850 290 264

  • KLANTENSERVICE BELGIË

    078 48 62 65

Binnenkort lanceren wij onze vernieuwde site met veel verrassende opties!

Turbo Service

TURBO KOPEN

Nieuw of Gereviseerd? Zakelijk of Particulier? Benzine of Diesel?

TURBO REVISIE

Van alle Automerken Benzine of Diesel Met standaard 1 jaar garantie

TURBO VERVANGEN

Turbo door Ons laten Vervangen? u krijgt dan 2 jaar garantie ipv 1 jaar

Turbo leverancier voor Autobedrijven

Als garage wil je niet lang zoeken naar een turbo. Wij zijn u vaste partner door dik en dun. Wilt u snel, efficiënt en kwalitatieve turbo kopen om uw klant verder te helpen? BEL ONS!

  • Klantendienst België 078-48-62-65
  • Klantendienst Nederland 0850-290-264

U kunt ons ook mailen info@turbocenterzuyd.com

Turbo Service en veel meer

Met jarenlange ervaring in de turbo-industrie, weten wij bij TurboCenter Zuyd dat het leveren van kwalitatieve gereviseerde of nieuwe turbo, tegen een concurrerende prijs niet genoeg is.

 

Wij vinden dat een combinatie van kwaliteit, service en advies van vitaal belang is voor de lange termijn betrouwbaarheid van een turbolader en uiteindelijk de klanttevredenheid te garanderen.

 

Wenst u een turbo te kopen, dan is het veelzeggend dat we de tijd nemen om op juiste manier u te adviseren  over de status en de oorzaken van de kapotte turbo. Wenst u dat wij de turbo gaan plaatsen, dan bespreken wij op voorhand wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn. Mocht het ondertussen anders uitpakken, dan belt een collega u onmiddellijk op voor uw akkoord om onverwachte reparatie(s) wel of niet uit te voeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Turbo revisie, turbo vervanging of turbo verkoop is onze specialisatie maar bij TurboCenter Zuyd zorgen wij ook voor – kleine reparaties, bandenwissel, kleine en grote onderhoud. Met 30 jaar in ons vak hebben wij zowat alle reparaties al minstens een keer gedaan. Ervaring is zeer belangrijk. Dit omdat het tijd bespaart en voor u betekent dit dat u automatisch geld bespaart.

 

Of dit nu tijd is voor uw volgende fabrieks aanbevolen onderhoudsbeurt, een routine olieverversing, nieuwe banden, distributie vervanging of een mechanisch of elektrisch onderdeel van uw auto? wij zorgen er voor dat u tevreden bij ons weggaat.

 

Turbo Inspectie

Wij controleren eerst of het probleem werkelijk aan de turbo ligt

Turbo Revisie

Wij reviseren uw kapotte turbo of leveren u andere turbo.

Turbo Verkoop

Verkoop van turboladers aan particulieren en autobedrijven

Turbo Vervanging

Vakkundig vervanging van uw turbo met 2 jaar garantie

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.
Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor.
Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.
Prestatieverlies, te weinig vermogen, zwarte rook of het in werking treden van de noodloop is niet alleen te wijten aan een defecte turbolader
Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het rem lampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.
In het geval van een turbostoring wordt vaak direct de turbo zelf als boosdoener aangewezen. Dat is niet altijd terecht. Het is verstandig om naast de turbo ook de directe omgeving van de turbo te onderzoeken op defecten.
De meest voorkomende oorzaak van defecte turbo’s zijn smeringsproblemen. Het probleem is terug te voeren op te lang uitgestelde olieverversingsintervallen. Belangrijke delen zoals aanvoerlijnen, filters en zeefjes, raken verstopt. De turbo krijgt hierdoor geen olie meer en loopt vast. Met een simpele oliewissel en montage van een nieuwe turbo is het probleem niet opgelost.
Daling turboprestaties door roetfilter
Het is noodzakelijk om voor het monteren van een nieuwe turbo het roetfilter te inspecteren. Een goede doorstroming van de uitlaatgassen is zeer belangrijk voor een goede en betrouwbare werking van de turbo.
De voordelen van een turbo in het kort:

Met een turbo kunt u uit een relatief kleine motor relatief veel vermogen halen.
Een motor met een turbo heeft daarom een gunstiger brandstofverbruik.
De brandstof in een motor met een turbo verbrandt beter, wat de uitstoot van schadelijke stoffen vermindert.